HR-sparring for privatpersoner

HR-sparring for privatpersoner

Lurer du på hvilke rettigheter du har som ansatt? Er du usikker på noe i arbeidsforholdet ditt? Skal du i et møte med sjefen? Er du i ferd med å signere en sluttavtale? dinMTs Kine Aasheim har lang HR-erfaring og kjenner prosessene i arbeidslivet, og kan sparre med deg i akkurat den situasjonen DU står i.

 

Hva er HR-sparring

HR står for Human Resources, og omhandler de menneskelige ressursene i en bedrift – altså ansatte. HR-sparring er en tjeneste for privatpersoner som har en utfordring/problemstilling knyttet til sitt arbeidsforhold som ønskes drøftet og sparret om med en kompetent HR person. Kanskje har ikke bedriften du jobber i en HR-avdeling/personalavdeling, eller kanskje sakens art gjør at den ønskes drøftet utenfor bedriften. Ingen problemstilling for liten, ingen problemstilling for stor, for tjenesten HR-sparring. Tjenesten er underlagt taushetsplikt.

 

Hvordan foregår en HR-sparring

HR-sparring foregår primært på telefon eller Skype/Google Hangout, men fysisk møte kan også avtales. Du legger frem saken/det du lurer på. Jeg stiller så effektive og avklarende spørsmål, slik at vi raskt kommer til kjernen av problemstillingen. Jeg sparrer og rådgir så basert på min kunnskap om lovverk og lange HR-erfaring. Dersom du har noen tilhørende skriftlig dokumentasjon, kan denne sendes meg på mail i forkant av samtalen.

En HR-sparring varer normalt inntil 30 min, men oppfølgende samtaler kan avtales.

 

dinMTs Kine Aasheim sin HR bakgrunn

Kine har 13 års erfaring med HR arbeid, både offentlig og privat, hvorav 8 år som HR direktør i Visma. Hun har 7 års universitetsutdanning innen psykologi, veiledningspedagogikk, organisasjon, ledelse og kompetanseutvikling, samt en master i administrasjon og ledelse. Kine har sin coachutdanning fra Nordic Coach & NLP Academy.

Lurer du på noe? Ta kontakt på kine@dinmt.no eller på telefon 91623873.

 

Bestille time?

Epost: post@dinmt.no

Telefon: 91623873

Online booking: trykk her

 

Kine Aasheim
kine@dinhr.no