Personlig utvikling i julegave

Personlig utvikling i julegave

Gi personlig utvikling i julegave til noen du er glad i fra dinMT – din mentale trener! Mental trening er for den som ønsker å endre på noe og nå mål. Det handler om å mentalt bevege seg videre. Helt overordnet er mental trening for alle som ønsker å utvikle seg!

Hvilke områder dinMT coacher på:

 

Årets julegave til en du er glad i!

En coachingpakke a’ 5 timer koster kr 4000,-. Ved kjøp av to coachingpakker gis 20 % avslag på pakke nr 2. Gavekort utstedes. Ta kontakt med Kine Aasheim på kine@dinmt.no eller 91623873.

 

Coaching er en prosess, slik at  det anbefales en coachingpakke på 5 timer. Dette gjøres for at det skal kunne oppnås et best mulig resultat av coachingen.

 

En mental trener er opptatt av å skape tillit og motivasjon, for så stimulere til å tenke ut av boksen for at hver og en kan nå sitt fulle potensiale og kapasitet.

 

Coaching er et nyttig verktøy både for å håndtere en konkret problemstilling eller utfordring (både liten og stor), for å jobbe mot et mål, endre et uhensiktsmessig atferdsmønster, samt utfordrende livsområder. Coaching bidrar til å avdekke dine ressurser og ta disse i bruk på en ny måte.

 

Hvem mental trening er for:

  • deg som har et mål du ønsker å nå
  • deg som skal igjennom noe du ønsker å ha forberedt deg på, som jobbintervju, eksamen, «den vanskelig samtalen» mm
  • deg som opplever at du står fast i noe f. eks i jobbsituasjon, håndtering av endring etc
  • deg som er leder og som ønsker å utvikle ditt lederskap
  • deg som vil utvikle deg innenfor et livsområde
  • deg som har en konkret utfordring som du ønsker å ta tak i. Den kan være stor eller liten, men felles er at du opplever at utfordringen hindrer deg i komme videre eller legge noe bak deg

 

I karriereveiledning brukes også coaching, men her suppleres det med andre teknikker og metoder, samt mulighet for testing (evne, personlighet og verdier). Les mer om karriereveiledning her.

 

Hvordan jobber en mental trener fra dinMT?

Eneste forberedelsen du trenger å gjøre er å tenke igjennom din egen motivasjon for endring. dinMT jobber etter dine premisser og din utvikling. Vi starter samtalen med å avdekke målet for coachingen, og så motivasjonen for å nå målet. Dette gjøres ved bruk av åpne spørsmål som bidrar til at din prosess kommer i gang. I løpet av coachingen brukes ofte konkrete teknikker som har som mål å hjelpe deg videre i prosessen din. Disse er helt trygge og ufarlige, og du setter alltid selv din egen begrensning. Vi jobber normalt 1 time pr gang. Varigheten i antall ganger vil variere, og dette evaluerer vi sammen etter behov.

Sted avtales pr gang. Coaching kan finne sted på dinMTs kontor, på arbeidsplassen din, ute i naturen etc. Coaching kan også gjennomføres via Skype eller telefon.

 

Coaching bygger på å:

  • stille åpne spørsmål
  • lytte aktivt
  • fokusere på mål, muligheter, potensielle løsninger
Coachingtilnærming er NLP basert. Forskningsfundament for NLP finner du her.

 

Coachen er underlagt taushetsplikt, og er medlem av Norsk forening for coaching og NLP (NFCN). Mental trening og coaching må ikke forveksles med terapi.

 

Kine Aasheim
kine@dinhr.no