Personlig merkevarebygging som fortrinn

Personlig merkevarebygging som fortrinn

Personlig merkevarebygging – eller personlig branding – er noe du gjør hele tiden, om du er det bevisst eller ei. Din merkevare er ditt rykte, de tingene du er kjent for, de tingene folk identifiserer med deg.

Spørsmålet er om du fremstår som den du virkelig er og vil være? Hvem er du, hvem vil du være, hvordan fremstår og oppfattes du? Blir du sett og oppfattet på den måten du selv ønsker?

Om du driver for deg selv eller om du er en del av en større bedrift, så vil du alltid kommer lengre med personlig merkevarebygging. Det gjør deg tydelig og kraftfull, og gir deg det omdømmet du vil ha. Da gjelder det å være tydelig på hva du vil formidle, hvordan du vil fremstå.

24.05.18 kan du bli med på en reise i din personlige merkevare og få utarbeidet en kort og gjennomførbar merkevarestrategi. Enten for at du er i en karriereomstillingsprosess eller for at du rett og slett ser det som viktig.

Kveldens innhold:

  • Hva er en personlig merkevare
  • Personlig merkevarebygging er ikke valgfritt – du gjør det om du vil eller ei
  • Ta kontroll over din personlige merkevare
  • Kanaler for bevisst merkevarebygging

Les mer, og meld deg på her.

Dette minikurset kan også bestilles til bedrifter, lag og foreninger. Ta kontakt for tilbud på kine@dinmt.no eller på telefon 91623873.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no