Hvordan coaching gjennomføres online

Hvordan coaching gjennomføres online

I dinMT bruker vi både telefon og online verktøy i coaching. Begge deler er raskt og enkelt å koble opp. Telefon er du kjent med, og online via nett vil være å følge en link du får tilsendt på mail av oss. Linken kan du bruke både til å koble opp telefonen og PC/Mac. Vi hjelper deg gjerne med oppkoblingen. Det er alltid hyggelig å ses på video, men det er frivillig. Dette blir vi enige om i fellesskap.

Den beste opplevelsen av online coaching får du når du

  • finner et sted for deg selv hvor du ikke blir forstyrret, dette kan være alt fra soverommet, garasjen, bilen eller ute gående – hva som helst som kjennes bra for deg
  • bruker headsett både ved bruk av telefon og pc, da blir lyden best for både deg og coachen
  • bruker kamera enten på telefon eller PC/Mac hele eller deler av coachingsamtalen

Hvordan jobber en mental trener fra dinMT?

Eneste forberedelsen du trenger å gjøre er å tenke igjennom din egen motivasjon for endring. dinMT jobber etter dine premisser og din utvikling. Vi starter samtalen med å avdekke målet for coachingen, og så motivasjonen for å nå målet. Dette gjøres ved bruk av åpne spørsmål som bidrar til at din prosess kommer i gang. I løpet av coachingen brukes ofte konkrete teknikker som har som mål å hjelpe deg videre i prosessen din. Disse er helt trygge og ufarlige, og du setter alltid selv din egen begrensning. Vi jobber normalt 1 time pr gang. Varigheten i antall ganger vil variere, og dette evaluerer vi sammen etter behov.

Coaching bygger på å:

  • stille åpne spørsmål
  • lytte aktivt
  • fokusere på mål, muligheter, potensielle løsninger
Kine Aasheim
kine@dinhr.no