Veivalg i endring (Grimstad)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Veivalg i endring (Grimstad)

31. oktober 2017 @ 18:00

BLI GOD PÅ Å TA VALG

 

Velkommen til en kveld med deg og dine valg i fokus! Kveldens tema passer for deg som er i endring – enten du er i jobb, om du ønsker en ny jobb, eller du er interessert i personlig utvikling og hva som skjer når du står i et veivalg.

Vi vil ta utgangspunkt i hva som må være tilstede for å ta gode valg, og viktigheten av å kjenne sine egne kjerneverdier. Videre vil vi se på personlig omstilling – altså hva det kan innebære å stå i en endring, og hvordan styrke egen endringskompetanse til å sette seg i førersetet for veivalget.

Kvelden vil gi deg økt bevissthet og konkrete verktøy til bruk både i privatlivet og i jobbsammenheng.

 

PRESENTASJON AV KVELDENS FOREDRAGSHOLDERE:
Kine Aasheim driver dinMT, som leverer mental trening og coaching, karriereveiledning, HR-sparring og kurs, og dinHR som leverer HR-tjenester til bedrifter. Som mental trener er Kine opptatt av å skape tillit og motivasjon, og stimulere til å tenke ut av boksen for at hver og en kan nå sitt fulle potensiale. For å nå dette potensialet er det viktig å kjenne hva som motiverer og hva som bidrar til å ivareta energibalansen både på jobb og ellers i livet, blant annet med å kjenne sine kjerneverdier. Kine gleder seg til en inspirerende kveld

Sissel M. Andersen driver både Motus Coaching og Krøgeneslåven. Motus bistår i utviklingsprosesser, både for privatpersoner og næringsliv. For privatpersoner handler dette om personlig utvikling og selvledelse. For næringsliv handler det om organisasjonsutvikling gjennom, for eksempel, individuell ledercoaching og teamcoaching. Videre har hun lang erfaring fra toppidrettsmiljøet, både som utøver, trener og leder. Sissel er genuint opptatt av hva som driver og motiverer den enkelte. Hva som gir mening, energi, mestring og glede i hverdagen.

 

Påmelding: https://goo.gl/forms/z1A8oEjrPE5x5rOk1

Flyer/informasjonsark finner du her: Veivalg i endring Grimstad 311017

 

Pris: 300 kr
Betales på Vipps: 124561

 

Håper vi ses!

Hilsen dinMT v/Kine Aasheim og Motus Coaching v/Sissel Andersen

Detaljer

Dato:
31. oktober 2017
Tid
18:00

Arrangør

Motus coaching
Telefon:
91623873
Hjemmeside:
www.dinmt.no

Sted

Garveriet
Storgata 71
Grimstad, 4877
+ Google-kart
Hjemmeside:
www.farminaction.no