FINN dinMT

Din coach og mentale trener i hverdagen!

dinMT coacher privatpersoner i å jobbe mot sine mål, endre et uhensiktsmessig atferdsmønster og i utfordrende livsområder. Mental trening bidrar til å avdekke personlige ressurser og ta disse i bruk på en ny måte. Mental trening er for ALLE som ønsker å forandre på noe!

 

Mental trening handler om å sette seg selv i stand til å utnytte sitt fulle potensiale. Det handler om å utvide sine perspektiver, se ting på en ny måte, og bevege seg mot noe en ønsker å gjøre eller ønsker å være. Mental trening er for alle som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv. I mental trening brukes coachingens spørsmålteknikker, mindfulness, nevrotapping og nevrofeedback. Vi er alle forskjellige, og tilnærming avtales sammen med deg.

 

Merk at det er noe variasjon i hvem som jobber med de forskjellige tilnærmingen. Velg den mentale treneren som passer for deg! Be om en ‘er coaching / mental trening’ noe for meg time om du ønsker å kjenne på kjemi og få vite mer om tilnærming.

 

Mental trenere hos dinMT AS er alle kvalitetssikret mht faglig og praktisk bakgrunn, og måles kontinuerlig gjennom kundeundersøkelser.

Coach og mentale trener

IMG_8001

Kine Aasheim

Mental trener og coach

Kine Aasheim er coach / mental trener og daglig leder i dinMT AS. Kine har mange års erfaring som HR spesialist og coach.

 

Kine har sin coachutdanning fra Nordic Coach & NLP Academy, og er medlem av Norsk forening for coaching og NLP med rett til bruk av MNFCN.

 

Som mental trener er Kine opptatt av å skape tillit og motivasjon, og stimulere til å tenke ut av boksen for at hver og en kan nå sitt fulle potensiale. For å nå dette potensialet er det viktig å kjenne hva som motiverer og hva som bidrar til å ivareta energibalansen både på jobb og ellers i livet, blant annet med å kjenne sine kjerneverdier.

 

Kine coacher på alle livsområder, og tilbyr i tillegg karriererådgivning og HR-sparring.

Referanser

dinMT i sosiale medier

[instagram-feed]