Online karriereomstillingsprogram!

Er du uten jobb, og ønsker du deg ny jobb? Har du andre ønsker for hvor du vil jobbe og/eller i hvilken stilling? Har du reflektert over hva jobben din får deg til å føle? Er du usikker på veien din videre?  Er du i vurderingsfasen til å gjøre noe annet? Da er dette noe for deg! Det online karriereomstillingsprogrammet 'Ny kurs' er rettet mot deg som ønsker ny jobb. Gjennomfør online kurset akkurat når det passer deg.

Å være på vei til ny jobb

Når noe avsluttes starter noe annet

Et arbeidsforhold tar slutt av mange årsaker, men felles for alle som slutter i en jobb er at veien videre må stakes ut på nytt. Uansett hvilken grunn du har for å søke ny jobb, så er det stor sjanse for at du nå er i prosess – en endringsprosess. Fellesnevneren for å lykkes best mulig i denne omstillingsprosessen handler om å vite hvilke ressurser en besitter, hva en er god på og ikke minst hva en motiveres av og får energi av, for så stake ut en ny kurs. Å bli kjent med egne interesser, personlige egenskaper, ferdigheter, verdier og kompetanse og jobbmotivasjon, vil styrke videre karrierevalg og karriereutvikling. Ofte handler det om å få hjelp til å sortere og plassere.

Sett deg i førersetet

Gjennom dette kurset vil du få synliggjort hvilke ressurser du besitter, hva du er god på og ikke minst hva du motiveres av og får energi av, for så å stake ut en ny kurs. Kurset vil i tillegg gi deg god innsikt i jobbsøkerprosessen, og et godt grunnlag for utarbeidelse av CV, og søknad som du er stolt av, forberedelse til intervjuet mm.

Online kurs

Gjennomfør kurset når det passer for deg og i ditt tempo. Hver leksjon har både tekst og video, og ved bruk av den nedlastbare arbeidsboken kan (og bør) du dokumentere utforskningsreisen til din jobbidentitet og drømmejobb.

Veien til ny jobb

Øk din attraktivitet i arbeidsmarkedet gjennom å være bevisst din egen verdi og hvordan du kommuniserer den. Sett deg i førersetet for din egen karriereutvikling.

Ny innsikt, ny utvikling

Bli kjent med egne interesser, personlige egenskaper, ferdigheter, verdier, kompetanse og jobbmotivasjon og styrk bevisstheten rundt videre karrierevalg og karriereutvikling.

1

Ny kurs - et karriereomstillings-program - når det passer for deg

Utforsk (på ny?) i ro og mak egen kompetanse, styrker og personlige egenskaper gjennom å finne DIN jobbidentitet, for så å stake ut kursen videre. Modulene og leksjonene guider deg igjennom prosessen.


2

Få støtte på veien til ny kurs

For å lykkes best mulig i den omstillingsprosessen det er å søke ny jobb handler det om å vite hvilke ressurser en besitter, hva en er god på og ikke minst hva en motiveres av og får energi av, for så å stake ut en ny kurs. Dette, sammen med konkret arbeid med CV, søknad, utvikling av personlig merkevare, tilbys nå i online kurset 'Ny kurs - på vei til ny jobb'.

3

Kine Aasheim - din online karriererådgiver!

Programmet er utviklet av HR generalist, coach og karriererådgiver Kine Aasheim. Kine har bistått mange på reisen videre i arbeidslivet både som coach og karriererådgiver, og har med sine 20 år innenfor HR og ledelse god innsikt i alle faser av en rekrutteringsprosess.

Fikk troen på meg selv

Kine Aasheim har motivert meg til og søke jobber, lage ny CV gå på intervju, få troen på seg selv at vi over 50 år kan være til stor nytte i samfunnet.

Begeistring og oppmuntring

Kine har en evne til å skape engasjement utover det som er på overflaten i en jobbsøkerprosess. Mye av kursets suksessfaktor er Kine Aasheim sin evne til å begeistre, oppmuntre og løfte deltagerne. 

Anerkjennelse av egen kompetanse

Ny kurs er et unikt kurstilbud som utfordrer og anerkjenner kompetanse og erfaring på en slik måte at troen på egne ferdigheter og muligheter gjenskapes

KURSINNHOLD


Modul 1 På vei til ny jobb
Leksjon 1 Velkommen til Ny kurs - et karriereomstillingsprogram
Leksjon 2 Kurstilnærmingen som gir deg best resultat
Leksjon 3 Kursinnhold og mål
Modul 2 Å være i omstilling
Leksjon 1 Budskapet utad
Leksjon 2 Viktigheten av å ta vare på deg selv
Leksjon 3 Det å stå uten jobb og være i omstilling
Leksjon 4 God nok
Modul 3 Min jobbidentitet
Leksjon 1 Det jeg er god på
Leksjon 2 Det som er viktig for meg i en jobb
Leksjon 3 Mine kjerneverdier og det de betyr for meg
Leksjon 4 Min personlige merkevare
Leksjon 5 Den aktive jobbsøkeren
Leksjon 6 Noe helt annet? En helt ny kurs?
Modul 4 Jobbsøkerprosessen
Leksjon 1 CVn som gir deg oppmerksomhet
Leksjon 2 Aktiv bruk av Linkedin
Leksjon 3 Søknaden
Leksjon 4 Bruk av rekrutteringssystemer
Leksjon 5 Intervjuet
Leksjon 6 Bruk av tester i rekruttering
Leksjon 7 Profiltype: min profiltypes styrker og utfordringer
Leksjon 8 Referanser
Modul 5 Mitt nye ståsted
Leksjon 1 Der jeg er nå
Leksjon 2 Inspirasjon videre
Modul 6 BONUS 1: Med en gründer i magen
Leksjon 1 Fra forretningside til virksomhet
Leksjon 2 Støtteordninger under etablering
Modul 7 BONUS 2: God start i ny jobb
Leksjon 1 Gratulerer med ny jobb!
Leksjon 2 En god oppstart
Powered By WP Courseware

Ta steget videre nå! Du får:


  • 5 moduler og 23 leksjoner som hjelper deg på veien videre
  • 2 bonusmoduler om etablering av egen virksomhet og god start i ny jobb
  • Tekst og video i alle leksjoner
  • Arbeidsbok med refleksjoner og aktiviteter som følger kurset
  • Oppgaver og aktiviteter som leder frem til den beste presentasjonen av deg som kandidat
  • Inspirasjon og maler for forskjellig type CV’er
  • Maler for god forberedelse til intervju
  • Innsikt i profiltype og bruk av tester